torsdag 12. juni 2008

Snart helg heldighvis=)

Da var det lenge siden jeg hadde skrivd siden første gangen. Ikke mye som har skjedd egentlig , utenom at jeg skal begynne i ny jobb til manda`n. Skal da begynne på modumheimen, kan jo bli intrisant, skal jobbe der som hjelpepleier ( noe som egentlig passer bra siden jg kanskje skal ta utdannelsen på nki og bli akkurat det! ) .

Ikke veldig mye annet som skjer i livet mitt om dagen er for det meste hjemme og styrer som huskjerring :P MEN jeg var på kino her om dagen med Linni, Reka, Martine , Kim og søs på lørdagen som var og så på Sex & the City Movie!

Den kan jeg jo skrive litt om ;) Dette var en film som var utrolig bra ! noen kan kanskje si den var for lang , men det la ikke jeg så veldig merke til , siden det var ting som skjedde hele tiden. Jeg hadde ikke sett på serien på en lang tid så var kjempeherlig å se den artige jentegjengen igjen, fikk til og med noen tårer i øyekanten noen øyeblikk. Dette er en film som dere bør se om dere er faste tittere av sex & the city eller ikke , tror den faller i smak uansett. Gleder meg til den kommer ut på dvd , da skal jeg truge Jan-Rune til å se den , hehe ,neida (A).


Er det noen andre som har sett den også kanskje? send gjerne inn din mening om filmen! Og hvis det er noen som kanskje er fast titter til vanlig av sex & the city , hvem vil du si du er i serien? Hadde hvert litt gøy å få vite ;) Så let me know !

Legger ut noen bilder av serien siden det er så mange fine klær så da siden jeg er kledd så daff i dag vil jeg ikke legge ut hva jeg selv har på meg :P! Bedre med disse jentene nedenfor som har massefint i serien og sikkert til hverdags. Visste du forresten at Sarah J Parker som spiller Carrie i serien får beholde alle klærne og skoene fra serien? Luky Biatch...! :P Veit ikke helt om di andre får beholde klærne ,men det gjør dem sikkert di også..

Enjoy the pic`s;)

Cuddles

Heidi C


(Måtte bare legge ut dette bildet av Carrie og Big, minte litt om meg og Jan-Rune når vi ligger i sengen og snakker , tihi )3 kommentarer:

Ivana sa...

INGEN ting er bedre enn disse jentene her. Elsker de <3

Heidi sa...

ja jeg veit, luv them 2! <3

Valentina sa...

Sex and the city < 3
Liker bloggen din :-)
Legg igjen en beskjed på valentinaklomp.blogspot.com