onsdag 4. juni 2008

Min første blogg =)

Hellu alle sammen :) Da hadde jeg endelig fått rota meg til å laga meg blogg jeg også! Har sett det hvert en del som har hatt blogg nå så da tenkte jeg at kanskje dette kunne være noe for meg også. Det jeg har gjort i dag er å være hjemme i Geithus, for dere som ikke veit det har jeg nemlig flytt hit for ikke så lenge siden til kjærsten min, er så koslig atte :) Jeg har for det meste sitti på datan og sett åssen man lager blogg og hvert på facer`n of course. Jeg har også hvert litt huslig i dag, hehe har nemlig bretta kler å vaska og reid opp og greier , en liten housewife, That is I!


Jeg får leike meg litt mere på nettet jeg folkens så skal jeg prøve å skrive så ofte jeg kan, om jeg finner noe å skrive om da, tar gjerne imot tips, nå skal jeg ut i det utrolig fine været her i Geithus og kose meg på verandaen med laptopen på fanget og ett glass med iskald appelsinjuice, jammi! Fant forresten ett skikkelig sommerfachionbilde som jeg likte veldig godt legger det ut her om jeg for det til!

Hugs Heidi C

5 kommentarer:

Janne sa...

Hei Tante Heidi :P
Heh, bra du har fått blogg og da ^^
Du burde ha sånn "outfits" for du har så mange fine klær :D
<3

Janne sa...

Bra du har tenkt på å ha sånne "outfits" :) Blir jo bra nok bilder med mobilkamera da :)
Ja, er fornøyd med speilreflekscamera :D Og dere kan sikkert låne den en gang, hvis dere skal ta noen bilder eller no, for bildene blir ganske så bra :D
<3

Ivana sa...

Oi! SÅ bra du har laget deg blogg du også. Jeg linker deg slik at jeg kan være en fast leser:)<3

Ireneelise sa...

Bare skriv om alt og ingenting, akkurat hva som faller deg inn og hva du føler for :)

Blir nok bra!

V sa...

Velkommen til bloggverden Heidi. Gjør deg klar til avhengiheten. MEN du må poste innlegg oftere. :)