fredag 18. juli 2008

Hello again peeps !

Nå har jeg hatt en litt slitsom dag på jobb egentlig hvert like lite å gjøre ,men har ikke sovi så mye i natt så ble litt ekstra sliten av den grunn trur jeg.

Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke får sove om natten egentlig! I går hadde jeg også jobbet fra kl 0700-14.45 og etter det dro jeg på kjøretur opp til haglebu med samboeren min. Var altså kjempe sliten når vi kom hjem, la meg da ganske tidlig siden jeg skulle opp tidlig dagen etter, men hva er det som skjer ? Jeg ligger i senga og vrir meg først att og fram i tre timer og etter det dupper jeg bare av litt og litt ... så ble lite søvn på meg frem til i dag, noen som har noen bra tips for mine søvn'problemer'? Har hatt det ganske lenge men da har jeg ikke hvert trøtt ...

Men over til noko mykje meir kuselig ;) Har nemlig sett endel bra filmer i det siste ! Di siste jeg så var Juno og Dagboken.

Juno var en kjempesøt amerikansk film som omhandler seg i ett lite samfunn i en by jeg ikke husker navnet på. Juno heter hovedpersonen ( of course) og er en veldig , tja intrisang person som jeg vil tru di fleste får en slags sympati, eller samvittighet for. Tenåringsgraviditet, rock og forelskels er bare noen av ingridiensene i denne søte filmen. Juno finner ut at hun har blitt gravid etter å ha blitt poppet for første gang ( It started with a chair... ) , men hun trur det ikke føre hun har prøvd minst tre prevansjonstester. Som sagt en kjempesøt film som jeg vil se flere ganger. Anbefales !

Dagboken , dette er en super romantisk film som akk stole my hart altså! Vil egentlig ikke skrive så mye om den utenom at den spilles i året rundt 1940. Og hu som spiller hovedpersonen i Hot chick er en av hovedpersonene her. Det er ikke ofte jeg feller en tåre av film, men denne må jeg innrømme at jeg gjorde det..

Om dere ikke har sett disse filmene så rydd sofan, sjenk i pepsi max, og sett frem smågodteriet, dette er en filmer som er vel verdt det!!

Men nå trur jeg faktisk jeg skal prøve å sove litt , er så veldig trett ... Skal jobbe i morra også så da blir det tidlig opp da også som i dag, håper jeg får sove ihvertfall.. Men har ihvertfall noe å glede meg til i morra og det er at jeg skal ta med min kjære bestevenninnne med meg hjem til min mor og far, får forhåpentlighvis noe godt og spise der ;) hehe maybe pirog?

Er kjempekos at dere er inne på bloggen min det setter jeg pris på !

Cuddles

Heidi C

4 kommentarer:

Camilla Didriksen sa...

Heihei :) Første gang jeg er innom bloggen din i dag, synes den er kjempe bra!

Heidi sa...

Tusen takk , så søt du er :D Jeg tittet innom bloggen din også og jeg syntes den var superbra :) legger den til som link på siden min om det er greit? :)

Camilla Didriksen sa...

Så klart, bare koselig det, linker deg også :D

Ivana sa...

Juno er en morsom og søt film! Likte den veldig godt :)